Que fem

La trajectòria professional ha permès que IP Channel disposi de diferents serveis tecnològics:

Audiovisual

IPChannel ha desenvolupat una aplicació audiovisual que permet a les empreses disposar d’un canal de televisió: IP View Channel

La plataforma tecnològica està orientada a un canal de TV pensat per informar i entretenir als seus clients. Aquesta plataforma es pot adaptar a les necessitats i condicions de cada empresa, tant a nivell d’imatge corporativa, com de formats i continguts.

Les principals caractéristiques de la solució que ofereix IP Channel són:

EL següent esquema mostra la plataforma tecnològica:

Plataforma tecnològica

 

Producció de vídeo

A IP-channel t’oferim la possibilitat de realitzar continguts per emetre al vostre canal. Disposem d’un equip multidisciplinari per a la realització de vídeo amb experiència a diferents mitjans i suports de comunicació. A continuació et detallem els tipus de producció més habitual que realitzem tant per als canals IP com per a altres suports. La duració que recomanem es sempre inferior a un minut.

Càpsules temàtiques: Peces de vídeo per amenitzar la vostra web. Molt visuals i amb informació molt interessant: Natura, ciència, racons del món, etc. Si estàs interessat en algun tema en concret podem enregistrar les imatges o adquirir-les amb els seus drets corresponents.

Spots: Ideal per rentabilitzar el canal. Fem tot tipus d’espots publicitaris. No t’amoïnis si no tens material gràfic. El crearem ajustant-lo a la imatge de la teva empresa.

Vídeos corporatius: Cada dia és més necessari disposar d’un vídeo que expliqui de manera elegant el funcionament o el posicionament de la teva empresa. Una manera molt amena perquè et puguin conèixer a tot arreu. Ideal per a Fires.

Compressió de vídeo: Cada cop hi ha més suports on poder reproduir vídeo: Internet, mòbils, DVD, consoles de joc, etc. Adaptem el teu vídeo a qualsevol format perquè et puguin veure a tot arreu.

 

Gestió Informàtica

IP Channel ofereix als seus clients una gestió informàtica professional i personalitzada:

 

Formació

Donada la constant evolució de les aplicacions ofimàtiques, IP Channel ofereix cursos a mida de formació d’aplicacions d’ofimàtica (Acces, Excel i Word).